Cozy barnoverall


Hej på er!

Hoppas alla har haft en bra och mysig jul. Nu efter jul har julrean sparkat igång med en massa bra priser. Passade på att ta en sväng på julrean efter  jobbet igår.

Gjorde en del fynd på julrean. Bland annat barnkläder. Egentligen hade jag tänkt gå in på H&M men fick styra om planerna när hissen till övervåningen var urfunktion. Att ha barnvagnen med sig är inte alltid så smidigt när man behöver ta sig till andra plan. Det är inte så enkelt att bara ta trapporna. 
Istället tog vi en tur till Cubus där jag brukar kunna hitta en hel del till dottern. Sist jag var där hittade jag en jättesöt och mysig overall med djurmotiv. 

Den här gången hittade jag en ny mysig overall som ser ut som en kanin. Det som är bra med overallen är att den finns i två olika färger rosa och brun. Vilket gör att den passar både pojkar och flickor.
Just nu är overallen nedsatt till 179kr (kostade 299 tidigare).


Jag kunde inte motstå den. Dottern har provat den idag och blev så söt i den. 

Vill du köpa en likadan har du länken här:
Cubus barnkläder: Cozy overall 

God Jul 🎅


Önskar alla läsare en god jul & ett gott nytt år. Hoppas att ni hittar hit även nästa år!

Vår lilla dam tog sovmorgon till 09. Sovmorgon uppskattades av hela familjen. Tyvärr fick hon ingen mer sömn innan vi skulle iväg eller på dagen. Vilket gjorde att hon var helt slut på kvällen. 
Även idag fick prinsessan mycket julklappar. Vi har haft en lugn julafton och sluppit att fara omkring till flera ställen som vi brukar få göra på julafton. Nora har inte hunnit leka så mycket med sina julklappar men de finns kvar så hon hinner när alla fotänden är över. 

Noras julklappar: 
Kläder, pengar, fåtölj, potta, böcker, lego, trisslotter, badrock.

Bara att ladda om batterierna inför nästa julfirande som är i morgon. 

Tjuvstartar julen i förtid


Hej på er!

Det är 23 december och dagen innan julafton. Vi börjar att fira jul idag. 

Vårt första julfirande var hos sambons mormor. Där vi var cirka 15 personer. Nora var lika glad som vanligt att det var så mycket folk som kunde leka och gå runt med henne. Att hon alltid skiner som en sol när hon är bland människor. 


Vid ett-tiden serverades det julmat. Måste säga att vi alltid blir chockade över hur mycket vår lilla skrutt kan äta. Hon fick i sig 4,5 prinskorvar och cirka en potatis. Vart får all maten plats?


Här träffar Nora tomten för första gången. Det såg ut som att det var bra konstigt med en tomte. Men det gick nog an med tanke på att hon fick så mycket julklappar. Vår lilla dotter är inte alls bortskämd. 

När vi åkte hem hade vi en sliten dotter som somnade på vägen hem. Idag blev det heller ingen vila så det är inte konstigt att hon var sliten på vägen hem.

RSS 2.0