Vår sociala dotter


Gokväll kära läsare!

Vi började vår dag med att bege oss till öppna förskolan. Då både jag och Nora kan behöva lite socialt och omgivningsbyte en stund. Den senaste tiden har Nora börjat klänga mer på mig när vi är hemma. Vilket gör det väldigt svårt att göra saker hemma. Dessutom har hennes humör varit katastrof de senaste dagarna. Även matningen har gått sämre hon som brukar äta så bra i vanliga fall äter helt plötsligt väldigt dåligt. 

Därför passade det utmärkt för både mig och Nora att byta miljö ett tag. Nora glömde snart bort allt och var på sitt strålande humör som hon brukar bland andra människor. 
Hon var så glad,  nyfiken och ville hälsa på alla (både barn och vuxna). Även personalen påpekade att det var kul och se att hon var så nyfiken på de andra. 
Det är så kul och se att det går så bra i nya miljöer och med nya människor som hon inte är van vid. Det kommer nog underlätta tills förskolan startar. 


Vi var på öppna förskolan drygt 1.5 timme och tiden gick väldigt fort. Jag tyckte det kändes skönt att det inte var så jättemycket barn och föräldrar. Då kan man prata lite mer med de som är där och det är inte så stökigt.

Just den här veckan har öppna förskolan öppet för alla åldrar så åldrarna varierar. Vilket kan ha både för och nackdelar. Men det var inget jag störde mig på när jag var där.


Jag gick ifrån öppna förskolan med en trött unge som somnade på vägen hem. Givetvis vaknade hon när jag skulle bära upp henne till lägenheten. Hon var glad och se pappa när vi kom hem men sen blev det gnissel. Att få i henne burkmat var bara att glömma. Det fick bli flaskan. När hon lugnat ner sig kunde jag äntligen lägga henne för en vilstund. 

Hon sov drygt två timmar men det var även ändå gången hon sov idag. Vilket märktes på kvällen då hon var bra trött vid redan vid 18-tiden. 


Hon har inte bara varit på dåligt humör idag. Vi busade och skojigt innan kvällsmaten. Vad de små liven kan ha humör ibland. 

Vi får se om vi kommer iväg i morgon med det beror på hur huvudet känns i morgon. Dags för mig att sova, hoppas att lillan sover hela natten utan att vakna. Godnatt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0