Torsdag


Gokväll läsare!

Imorse när pappan gick till jobbet tyckte Noris att det var dags för frukost. Det tyckte inte mamma däremot hon hade gärna legat kvar lite längre än 05. Som tur var kunde hon gå och lägga sig efter att Nora fått välling. Något som inte tog några evigheter.

Strax var mamma tillbaka i sängen. Men att somna om var inte det lättaste. Hon låg och vred och vände på sig en bra stund innan hon somnade. Nora däremot somnade nästan direkt och vaknade pigg och utvilad vid halv 8 tiden. Mamman hörde då prat från Noras rum och steg upp för att göra frukost. Nora var inte jättehungrig vilket hon inte alltid är på morgonen. Hon åt så mycket hon ville ha och busade sedan runt och störde mamma i hennes bestyr. Att få saker gjorda med en liten kan verkligen vara en utmaning. Bara att äta frukost kan vara svårt med en liten som ska vara över allt. 


Mamman och lillan hade ätit frukost strax efter halv 10 och begav sig då iväg mot stan. På stan skulle de möta upp mormor/gammelmormor för att sedan gå hem till sig. Innan de kunde bege sig hemåt var de tvugna att handla lite till maten de skulle laga. Det skulle bli broccoligrattäng. Mammans favoriträtt! Perfekt tyckte mamman men inte pappan som ogillade broccoli. 

De hjälptes åt att laga maten och hålla koll på Nora. Mamman tyckte det var skönt med lite hjälp men den lilla. Det är så mycket lättare att göra saker när man är fler som kan hjälpas åt. Dessutom kunde mamman och pappan bara värma på maten när det var dags. Något som underlättade mycket.


Under kvällen lillan med pappan och var stundvis gnällig. Vilket kanske inte är så konstigt när man varit med om en händelserik dag. Den lilla somnade tidigt och det gjorde inte mamman något då hon varit väldigt klänging. Givetvis är hon ändå det bästa mamman vet. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0