Tillbaka på öppna förskolan

 
Gokväll på er!
 
Efter drygt sex månaders uppehåll tog vi oss iväg till öppna förskolan igen. Där träffade vi föräldrar och barn, som både Nora och jag behöver. Hon -för att förskolan inte ska bli så jobbig och jag-bra att träffa andra föräldrar och fördriva lite tid med lillan. Trots att vi hoppade över hennes första sovstund var hon glad när vi väl kom in till lokalerna där de andra barnen och föräldrarna var.
Jag tror att Nora uppskattade dagens besök på öppna förskolan mer än när vi var där sist. Förra gången vi var där var hon drygt 4-5 månader och kunde inte krypa och det mesta var läskigt. Idag var hon som en energibomb och for överallt och kollade runt i huset samt de andra barnen. Till en början när det var lite nytt höll hon sig lite på avstånd men närmade sig snart de andra barnen glatt som hon brukar. Med så mycket nya intryck kändes det  lustigt att hon inte sökte sig till mamma utan ville utforska saker.
 
 
Det var bra för både mig och Nora och komma iväg och träffa andra en stund. Då känns det lite enklare att komma hem sedan. Eller ja, det går väl att diskutera. Nora är ganska klängig när hon är hemma, dessutom har det varit svårt att få i henne barnmaten. Jag hoppas att det snart ger med sig. Hon brukar älska att äta barnmat i vanliga fall men kan kanske vara tänder på gång eller något annat som spökar.
 
 
 
 
Kvällsmålet för Nora blev välling då det var omöjligt att få i henne någon annan mat. Eller rättare sagt jag fick sitta och bråka hur länge som helst och hon verkade inte alls intresserad av maten. Jag brukar inte ge henne välling som sista måltiden i vanliga fall men hon behövde få i sig mat innan hon skulle sova. Välling var det som gick lättast och hon slukade flaskan nästan direkt. Hoppas att hon kan sova lugnt inatt och vakna utvilad i morgon.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0