Trött och sliten Noris


Godkväll!
I morse när jag klev upp var min plan att vi skulle till öppna förskolan och helst ta en tur ner till stan. Planerna blev snart ändrade. Mormor hörde av sig och undra om jag ville ta en fika på stan vid 11 tiden. 
- Självklart svarade jag! 
Därefter fick jag planera Noras mat för att det skulle passa. Det värsta som finns är att göra saker med en grinig unge som är hungrig. 

Vi gick hemifrån vid halv elva tiden och gjorde först ett stopp på busfrö nytt & bytt för att lämna in kläder. När jag ändå var där tog jag en snabbtitt i butiken. Den här gången hittade jag inget intressant. Därefter begav vi oss mot Lindahls konditori för att ta en fika med min mormor och morfar. Nora var lika glad som vanligt att få träffa folk. 

Vilken tur vi hade att vi hann hem innan sturtskuren kom. Idag var det nog tur att jag hade Noras mattid att passa annars hade jag blivit dyngsur. När vi kom hem försökte jag lägga Nora så hon skulle hinna vila innan farmor och faster skulle komma. Mina planer gick sådär ändå gången hon sov var på vägen hem från stan. Det resulterade i en väldigt trött unge. Däremot var hon på strålande humör när faster och farmor var här. Vilket är konstigt när hon sovit så lite under dagen. Så länge hon är sysselsatt går det bra men när allt lugnat ner sig kom tröttheten. Hon somnade nästan under kvällsmålet.

Nu ska även mamma få lite sömn. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0