skrik som skär i hjärtat


Gokväll!

Tisdagen börjar lida mot sitt slut och jag är helt slut i kroppen efter en händelserik dag. Vi började dagen med att gå mot Lidl. Igår när reklamen kom passade jag på att titta igenom den, då de brukar vara en del bra erbjudande. När jag tittade igenom reklambladey från Lidl fick jag se att de hade billiga bodys, byxor och pyjamasar. Ett erbjudande jag inte kunde motstå. Jag bestämde mig att gå dit redan dagen efter. Det kan ju hända att den storleken jag vill ha är slut om jag inte går dit tidigt i veckan.

Jag och Nora begav oss mot Lidl vid när de öppnade. Det var lagom mycket folk och jag hittade storlek 74 som jag skulle ha. Jag gick från Lidl med 2 pyjamasar, 2 bodys och 2 byxor. Tycker att Lidl har mycket fina barnkläder och gör mig inget att handla där.

Sedan begav vi oss hemåt för mat och sovdags. Trodde jag... matningen gick inget vidare och hon var på fruktansvärt humör. Det tog ett tag innan hon lugnade ner sig och jag kunde få i henne någon mat. När jag väl fick i henne mat var det inte mycket mat. 

Vid 13-tiden kom Noras farmor förbi och busade med Nora. Det var ett snabbt besök vilket var bra då vi var tvungna att gå ner på stan och köpa gröt (som endast finns på stan). Passade även på att ta en sväng på stan och hittade lite smått och gott som kommer i ett senare inlägg. 


Det har varit en händelserik dag och Nora har inte sovit så mycket idag. Vilket kan bidra till hennes dåliga humör hemma. 
Ett tag var hon helt otröstlig och det spelade ingen roll vad jag gjorde. Hon bara grät, grät och grät. Eller nej det var mer skrik. Det kändes som en evighet innan hon lugnade ner sig. Det skar i hjärtat av att höra henne skrika så när jag inte kunde göra något. 


Efter att ha gett Nora Alvedon lugnade hon äntligen ner sig. Misstänker att det är ännu en tand på gång. Hoppas för hennes skull att den bryter igenom snart så hela hon mår dåligt av det. Hon som alltid är så glad!


Vi hade lite mysigt framför tvn när hon äntligen lugnat ner sig och var på bättre humör. Det kändes skönt att se henne le och skratta igen.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0