Nora har upptäckt gå vagnen


Idag har vår skatt upptäckt att hon kan gå själv med en lära gå vagn. Jag tror att det blev lite som en AHA upplevelse för henne att inse att hon kan gå med en vagn. Hon vägrade att släppa den och galltjöt när hon inte fick ha den mer. Tyvärr försöker hon göra likadant med lära gå stolen här hemma. Det går inte riktigt lika bra som med gå vagnen. Lära gå stolen här varit bra att ha men inte när hon vill kunna röra mer på sig. 

När jag berättade för pappan hur mycket hon verkade uppskatta vagnen, beställde han lära gå vagn. Vi har ingen hemma och har tänkt tanken några gånger att det vore bra både för henne och oss. Nu äntligen blir det av! Hon kommer säkert bli jätteglad att få en egen vagn. Pappan beställde hem en söt rosa lära gå vagn som jag givetvis kommer visa upp när vi fått hem den.


Måste även berätta att Noras sjätte tand syns i överkäken. Vilket kan förklara henne extremt dåliga humör under gårdagen. Hon har varit på mycket bättre humör idag men lika klängig som vanligt. Hoppas den perioden släpper snart. Vad de små liven ska få gå igenom mycket innan de blir vuxna. Det är nog tur att man inte minns allt man går igenom.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0