Nora 10-månader


Idag blir vår fina Nora 10 månader gammal. 10 månader och har vuxit både på bredden och längden. Hon fortsätter att charma alla med sitt underbara leende ingen kan motstå. Vår underbara unge vad du är go. 
 
I början på veckan gick jag hem på mammaledighet igen. Pappan har ännu inte börjat jobba då han har semester veckan ut. Men snart är det bara jag och Nora hemma på dagarna. Det kommer känns lite lustigt men kul och jobbigt. I och med värmen börjar jag klättra lite på väggarna jag vill kunna vara ute och göra saker. Varken jag eller Nora orkar det i värmen som är. Hoppas att det snart blir svalare så vi kan hitta på saker.


Mycket händer på en månad. Nora har nu 5 tänder och skulle tro att fler är påväg.  För övrigt gillar hon sånger, bär, klämmisar, åka vagn och ta sig dit hon vill. Har även hunnit uppleva när hon rest sig för första gången. Det var en så häftig upplevelse och se när min dotter reser sig. I och med detta klättrar hon även på mamma och pappa. Allt ska utforskas oavsett höjd. 
 
Jag brukar inte behöva väcka Nora utan hon vaknar vid 07-08 tiden. Då hon äter välling i mammas famn framför Tv:n. När Nora ätit är det mammas tur att få i sig frukost och göra sig klar för dagen. Ibland äter hon innan hon sover och ibland är det omvändordning. Det beror lite på hur mycket hon ätit tidigare och vad vi hat gjort. Hon brukar somna vid 10-11 tiden och sova drygt 2 timmar. 

Sedan brukar det vara dags för mat. Nu när det varit så varmt får jag ge henne lite svalkande klämmisar eller mixade bär. Allt för att svalka henne i värmen. 
Nu i värmen sover hon lite längre än vanligt. Vilket inte är så konstigt. Men oftast sover hon två gånger om dagen. Nora får inte sova längre än till 17 då hon riskerar att inte somna för natten vid rätt tid. Jag lägger henne mellan 18:30-19:00. Brukar oftast fungera bra. Det händer dock att hon vaknar ibland men somnar oftast om igenNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0