Måndag


Gokväll!
Idag slog vårt mirakel upp ögonen efter mamma. Jag låg kvar i sängen och väntade på ljud från Noras sovrum. Hennes rum ligger på andra sidan av lägenheten, men vi har en babymonitor så vi hör henne. 
När klockan var 7 och jag ännu inte hört något från Noras sovrum. Var jag tvungen att stiga upp! Jag steg då upp och fixade frukost till Nora. Det är bäst att göra matbestyren innan jag väcker henne då hon är lite kinkig av att vara på golvet under tiden.

När vi ätit och tagit på oss begav vi oss ut för att handla och gå till lekparken. Det var en härlig men kylig morgon. Perfekt för en promenad och en tur till lekparken.
Större delen av dagen har vi haft en glad unge. Vilket är helt underbart. Här sitter Nora och äter jordgubbar för fullt!

Den här veckan har jag hand om Nora själv på kvällarna. Sambon arbetar kväll och kommer hem vid 22.30. Vilket är tidigare än han gjort innan han var pappaledig. Innan var han hemma strax innan 01. 
Trots att sambon inte jobbar så länge kändes det lustigt och tomt utan honom. Han har varit hemma på kvällarna ganska länge så därför kändes det lustigt att helt plötsligt vara själv. Givetvis gick det bra och Nora somnade som hon brukar mellan 18.30-19. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0