Klängig dotter


Gokväll! 

Jag hade inte sovit många timmar när jag blev väckt av ett himla liv och blixtar som lyste upp sovrummet. Den efterlängtade åskan och regnet var äntligen här. Jag tycker att det är obehagligt med åska, så somna om var bara att glömma. Det var först när åskovädret var över som jag kunde somna om. Som tur var höll det inte i sig allt för länge. Allt var över inom en timme. För min del hade det gärna fått regna mer.

Även Nora vaknade några gånger under natten. Det är inte omöjligt att det var på grund av ovädret. 

Trots en händelseriknatt fick jag ingen sovmorgon utan jag var uppe vid sjutiden och gav Nora frukost. För att hinna vara ute lite innan det blev varmt begav vi oss ut efter frukosten. Det kändes skönt att komma ut och tror både att jag och lillan njöt av utflykten. Resten av dagen spenderade vi inomhus. Redan när vi var påväg hem började det bli varmt så det kändes bäst att vara inomhus. Dessutom blir Nora så sliten av värmen. Hon sover en hel del när det är varmt. 
Idag har jag haft en klänging unge som ogärna utforskar saker själv. Mamma ska gärna vara så nära som möjligt. Helst ska hon sitta i knät. Det är inte första dagen hon är så utan hon har varit så ett tag. Därför antar jag att det är en fas hon går igenom.


Här ligger Nora och leker med fasters gamla leksak (givetvis med mamma i närheten)

Innan läggdags tog jag med en bok och satte Nora i mitt knä. Nu skulle jag läsa lite för henne, tänkte jag. Redan efter första sidan började Nora byta sida och verkade inte alls intresserad av mitt läsande. I vanliga fall brukar hon tycka om när jag läser för henne. Inte ikväll... kanske var bokvalet fel, eller så var hon för trött. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0