gnällfisen Nora


Gokväll! 

Idag har jag haft en gnällis här hemma. Det började givetvis redan när vi steg upp från sängen. Byta blöja var bara att glömma tyckte Nora, men inte mamma. Det blev ett blöjbyte under mycket protester. Byta blöja har inte blivit någon skojig händelse. Hon verkligen hatar det och vrider runt så det är nästan omöjligt att byta blöja på henne. 

Blöjbytet lyckades till slut och Nora kunde få i sig lite frukost. Vi har nyligen bytt till Sempers mjölkfria gröt med havre, banan och äpple för ett år. Innan har vi kört med Nestlés Cinlak gröt för 4 månader. Det har gått sådär med övergången men fungerar bra nu. 

Frukosten var snart avklarad för lillans del. Men min frukost var lite knivigare. I och med att hon ska ställa sig mot allt måste jag ha sten koll. Vilket gör det lite svårare att äta. Idag klättra hon inte så mycket däremot var hon super grinig och inget dög. Jag trodde hon var trött men nej då. Efter mycket om och men lugnade hon ner sig lite och vi begav oss ut. Ofta brukar det fungera med en promenad. Det gjorde det även idag, tack och lov. Det var skönt att komma ut lite och få en lugn unge.

För att inte väcka pappan tog vi ett mellanmål ute innan vi gick hemmåt. Väl hemma var det vilodag för både mig och Nora. Även jag var slut efter en gnällig morgon. Vad jag då inte visste var att kvällen skulle bli ännu värre. Hur den nu kunde bli det.

På eftermiddagen tog vi en promenad till stan och köpte lite nytt till Nora.


När vi kom tillbaka från stan fick Nora middag och jag passade att ta en macka. Därefter fick Nora ta ett bad då det var välbehövligt. Det uppskattades och hon skvätte vatten omkring sig som alltid. Det är ju bara ett måste enligt Nora. Gå upp är inte lika kul. Efter badet brakade helvetet loss och Nora bara skrek och grät. Efter en bra stund lugnade hon äntligen ner sig. Tack och lov! 

Det tar på krafterna när hon är så och framför allt när man inte vet vad som är fel. Lilla skruttunge.


Idag fick jag se henne sitta som på bilden helt själv och det gjorde mig så stolt och glad. Så hela dagen var väl inte helt fel trots allt. Dags för mig att fylla på med energi då jag aldrig vet vilket humör lillan är på. Håller tummarna för att Noris är på bättre humör i morgon.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0