En unge med massa energi


Måndag och ny vecka! Idag började sambon arbeta efter att ha varit pappaledig i tre månader. Jag skulle ljuga om jag sa att han inte hade söndagsångest. Fy, vilken obehaglig känsla. Jag hade tur att jag slapp den värsta ångesten då jag inte hann tänka på jobb. Vi var mitt uppe i flytten till nya boendet och allt som hör där till.


Jag och Nora började vår måndag vid 07 tiden. Vi myste ner oss i soffan medan hon åt frukost. Sedan var det full fart här hemma. Mitt uppe i allt skulle jag försöka städa och göra mig klar för besök. Det var lättare sagt än gjort. Jag lyckades och fick lite tid över då jag kunde vila innan gästerna kom.

Vid 12 tiden kom besöket och Nora var så glad att få besök. Att en unge kan vara så orädd och klättra upp i famnen hos folk hon knappt träffat. Underbara unge!

När besöket gått passade vi på och ta en promenad. Det var skönt att komma ut när det inte var smällhett. Jag passade även på att boka in en bvc tid när vi ändå var i farten. Ska bli spännande och höra vad nya sköterskan säger. Vi fick en tid redan i morgon. Då kommer Nora vägas, mätas och vi kommer prata kostråd. Hoppas hon fortsätter att följa sin kurva lika fint som tidigare. 


Vilken energi den här ungen har fått. Hon far runt som en jojo överallt. Sambon fick inte en lugn stund när han kom hem. Hon skulle klättra och peta överallt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0