Nybakat och massor med bus

 
Trots att lillan fick mat senare än vanligt igår väckte hon mig inatt. Hon ville ha mer mat, vilket kanske beror på att vällingen inte mättar helt och hållet. Men nu när vi helt gått över till välling för ett år hoppas jag att den ska mätta mer. Jag ger helst inte välling på kvällen utan ger henne gröt som sista måltiden för att det ska mätta mer. I och med att hon väckte mig i morse tog vid lite sovmorgon. Vi var uppe och åt frukost vid 8 tiden och gjorde oss sedan klara för ett besök på öppna förskolan. 
 
 
Nora var glad att komma till öppna förskolan då det var andra barn, vuxna och lära gå vagnen som hon gillade sist vi var där. idag stannade vi nästan 2 timmar. Sedan var vi tvugna att handla och förbereda inför besöket som skulle komma. Ungefär en timme efter att vi kommit hem ringde det på dörren. Där stod mormor som var lite tidig. När Nora ätit lunch och somnat körde vi igång med att baka bullar och kärleksmums. Kärleksmumsen var inte planerade men blev gjorde i alla fall. Det kändes bra att ha lite hjälp med bakningen vi fick en hel del gjort. Nu är frysen laddad med nybakade godsaker.
 
 
Tack för all hjälp idag! Det uppskattades verkligen.

namnnappar till förskolan


Börjar det också bli dags för förskola för ditt barn? Då kan jag rekomendera att köpa nappar med barnens namn.

Jag beställde Noras nappar från namnnappar.se. Där kan du välja form, färg och text. Det finns tre former du kan välja mellan: symmetrisk, anatomisk och rund. 
Färgerna som finns varierar beroende på vilken form du väljer. Texten på nappen har ett antal olika typsnitt och symboler.

Det är enkelt att designa nappens utseende på hemsidan och snabb leverans. Jag är supernöjd med napparna jag beställde från hemsidan.

hennes ögon kan man drunkna i


Gokväll! 

Idag har vi haft besök av Noris farmor en snabbis. Det uppskaddes både av mig och Nora. Det är skönt med avlastning emellanåt då Nora klänger och vill gå med stöd större delen av dagarna. Hoppas att det kommer underlätta när hon får sin lära gå vagn. 


Ikväll fick jag en blick som kändes ända in i mammahjärtat. Jag var inne hos Nora och gav henne välling då hon var vaken senare än beräknat. När hon ätit upp välligen ville hon sitta kvar hos mig en stund. Vem vill sova när man kan vara vaken? 
Helt plötsligt vänder upp sina fina ögon och tittar på mig. Det hände inte en gång utan två gånger. Dem ögonen kan vem som helst falla för. Lilla hjärtat du vet hur man charmar vem som helst. 

Att du snart har förgyllat mamma och pappas liv i ett helt år känns ofattbart. 
RSS 2.0