6-månaderskontroll


Idag var det dags för 6-månaders kontrollen. 

Att lyckas ha en mätt och glad unge kan vara en utmaning ibland. Därför gav jag Nora mat tidigt så jag slapp 
stressa. Det värsta som finns är att behöva stressa. I alla fall så kom vi iväg skapligt. Tanken var att N skulle hinna sova en stund innan besöket. Hon ville något helt annat. Att kolla på det lilla som syns i vagnen är mer intressant än att sova. 20 minuter innan besöket på BVC somnade hon äntligen. Så typiskt! 

Utvecklingskontroll 
15 minuter innan utsatt tid var vi inne på BVC.  Vi fick inte vänta länge innan en man kom och frågade om det var N. Han berättade att BVC-sköterskan var borta av någon anledning och att han var hennes ersättare. Synd att inte BVC-sköterskan hade hoppats på att få träffa henne en sista gång innan hon slutar. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Efter att Läkaren gjort alla möjliga kontroller,  konstaterade hon att allt var som det skulle. Det läkaren hade att anmärka på: var att N ligger för mycket på rygg och att det hördes pipljud. För övrigt följde hon sin kurva så fint. Pipljuden kunde ha och göra med att hon nyligen varit förkyld då luftvägarna minskar. Det i sin tur medför att det kan bli svårare. Så länge hon inte lider av det så är det inget att oroa sig för. 

Dagens vikt: 6350 gram
Dagens längd: 63,5 cm lång
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0