Nya bebisfynd

Under gårdagen fynda jag nya kläder till bebisgarderoben. Det var ett tag sedan jag var i butiken Busfrö och ville kolla om de hade fått in några nya bebiskläder. Som jag tidigare nämnt är Busfrö en butik med både nya och begagnade kläder för både barn och vuxna. Har gjort många fina fynd i den här butiken för helt okej priser. Förra gången jag besökte butiken letade jag efter tjockare tröjor, tyvärr hade de inte mycket att erbjuda. Dessutom var det nog fel årstid att leta tjockare kläder. Hittade några fina tjockare tröjor men det var lite för pojkaktiga. Vill hålla mig till att köpa så pass neutralt att kläderna går att använda oavsett vilket kön det blir.
 
När jag klev in i butiken lade jag märkte till att det hade kommit in höst och vinterkläder. Precis vad jag var ute efter! Det första jag fick se när jag kom in i butiken var en supersöt vinteroverall, som jag genast fattade tyckte för. Funderade många gånger på att köpa den, tur i oturen fick jag se att overallen var i storlek 50. Vilket innebar att det inte blev någon overall då jag ville ha en större så den lilla kan använda den lite längre. Det var en vit overall som påminner om bilden nedanför. 
 
Fördelen med overallen är att den hade ben vilket inte den andra som jag köpte har. Det skadar inte med fler overaller men det kommer säkert fler chanser att hitta fina kläder.
 
Trots att det inte blev någon mer vinteroverall gick jag inte därifrån tomhänt. Äntligen hittade jag tjocktröjor som var neutrala. Vilket kändes bra då jag inte fått tag i så många tjockare tröjor tidigare. Hittade fler fina klädesplagg men det får bli ett senare kapitel då vi vet vad det är för kön.    Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0