En mörkrädd pojke av Justin Evans

"En mörkrädd pojke" handlar om George Davis, som blivit tvingad till en psykolog. Anledningen till att han sökt upp en psykolog är för att han behöver komma underfund med varför han problem med sin nyfödde son. Han älskar sin son men kan inte ta i honom. Under hans terapi kommer det fram ett George har gått hos en psykolog tidigare under sin uppväxt. Psykologen ber honom att skriva ner sina minnen från sin barndom för att lösa vissa mysterium.  Vid 11-års ålder dör George pappa under mystiska omständigheter. George gör som man brukar när man går igenom jobbiga saker. Han ingorerade det och försökte komma över det som om ingenting hade hänt hans fader. En kväll får George syn på ett ansikte i duschkabinen. Vilket är början på en rad lustiga händelser och avslöjanden.
 
Det kommer fram att Georges fader som är religionsproffesor, har tagit på sig en svårt uppdrag nämligen demonfördrivning. Efter faders död vill samma demon komma åt George. Samtidigt som detta händer riskerar han att hamna på mentalsjukhus eller bli inspärrad. Då hans omgivning anser att han är galen. Det blir en svår utmaning för George att tampas med.
 
"En mörkrädd pojke" är en riktig blandvändare och det är svårt att lägga ifrån sig boken. En perfekt bok att läsa i höstmörkret då man bara vill krypa upp i soffan med en spännande/skrämande bok. Jag tycker om att läsa böcker som skriver om övernaturliga ting och fastnade just därför för den här boken. Tyvärr blev jag en aning besviken på hur boken slutade. Hade förväntat mig ett helt annat slut. Tyckte ändå att det var en lite annorlunda bok mot vad jag annars brukar läsa under den senaste tiden. Det kändes inte riktigt som en deckare som boken räknas till.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0