Finbesök av släktingar

Idag har jag haft finbesök av min pappas kusin, hennes ena dotter och hennes mamma som ville komma förbi och titta på Nora. Det har varit superkul att ha haft dem på besök, då jag tycker mycket bra om de här människorna. Så länge jag vet har de alltid varit lätta att ha och göra med och dessutom trevliga. Det är väl lite därför som jag tycker så bra om dem. En relation behöver inte vara så komplicerad som vissa släktrelationer är. Fördelen när man blir äldre är ju att man faktiskt kan välja bort de människorna som man inte vill ha i sitt liv. Något som inte var lika enkelt när man var mindre.
 
Det är väldigt få på min pappas sida som har träffar Nora, därför kändes det extra kul att "presentera" henne. De kommer nog även vara de enda på pappas sida som kommer få träffa henne av olika anledningar.
 
För att återgå till prinsessans gåvor så hon fått flera gåvor med kaniner. Som är hur sött som helst! Har svårt att fatta hur det kan finnas så mycket fint till små bebisar. Det är så man smälter när man går och kollar i butiker på bebiskläder. Det finns flera fördelar med att ha flera gosedjur: dels ha fler som man kan byta med om de skulle bli smutsiga men även att någon av dessa kan vi ha i vår säng tills hon blir tillräckligt står för att ha gosedjur i sängen. Än så länge vill vi inte ha gosedjuren för nära men det kommer när hon blir äldre. Men i den här takten kommer det nog inte dröja speciellt länge. Vår prinsessa är superduktig!
Hanna Karlsson
2017-10-23 @ 19:57:06
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Vilka fina kläder!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0