BVC på hembesök

Dagen efter vi kommit hem från BB blev jag uppringd av BVC som ville boka in ett besök för att kolla hur det var med vår dotter. Det första besöket hade jag två alternativ att välja mellan antingen hembesök eller på BVC. Jag valde hembesök som kändes smidigast då vi nyligen kommit hem.
 
Jag såg fram emot att få besök av BVC för att jag var nyfiken på om hon hade gått upp i vikt eller vuxit något. Nora äter så bra så skulle jag bli förvånad om hon inte skulle gått upp några gram. Vi kom fram till att torsdag samma vecka passade bäst och snart var dagen här då BVC skulle komma på besök. Både jag och sambon var lite nervösa över att de skulle komma då ingen visste vad vi hade att vänta oss var vi lite nervösa över vad de skulle göra hos oss. Ganska snabbt förklarade kvinnan att hon var där för att följa Noras utveckling och att det var frivilligt att gå dit. Jag tänkte varför inte gå på besöken då det kan vara bra att de håller koll på min dotter. Dessutom är det bra om det skulle dyka upp några frågor då det är första barnet är det svårt att veta allt.
 
Hon frågade lite allmänt hur allt hade gått under förlossningen och hur det hade gått med de första nätterna hemma med vår dotter. Det tar lite tid att vänja om sig till ett liv med barn men det hade gått fint. Det mesta börjar sjunka in och det börjar kännas bättre som förälder även att vi inte kan allt. Så var det äntligen dags att väga vår prinsessa när hon ändå skulle väga henne passade hon på att kolla hur naveln såg ut. Allt såg fin fint ut och vi fick så mycket beröm över vi fått en så fin och lugn dotter. På måndagen hade vi varit på återbesök på BB för att ta ett nytt blodprov och då vägde de även henne och då vägde hon 2140 gram. tre dagar senare när BVC var hos oss hade hon gått upp 142 gram. Vad mer kan jag säga än att vår dotter tycker om mat och är otroligt duktig. Såg fram emot nästa BVC kontroll för att se hur mycket hon hade växt och gått upp. Det känns så skönt att allt äntligen går åt rätt håll.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0