Söndagen den 5 november

Snart är du 5 veckor och du utvecklas och växer som bara den. Det går inte att ta minste på hur envis du är, vart du nu kan ha fått det ifrån, det kan man gått undra. Det kan ju knappst vara mamma, haha.
 
Bild 1: Body, byxor och mössa med bland annat kaninmotiv inköpt på H&M
Bild 2: Klänning med hjärtmotiv med strumpbyxor med kaniner inköpt på H&M
 
 
Prinsessans fina gåvor som hon fått av ett par bekanta, Jajamän ännu mer kaniner. Får hoppas för hennes skull att hon tycker om kaniner då hon har ett par vid det här laget. Det är inte bara gosedjuren som är kaniner utan även klädesplagg har kaninmotiv. De är supergulliga så klagar inte det minsta, känns bara lite komiskt att de flesta väljer kaniner. Kanske är poppulärt med just kaniner nu.
 
Idag var vi dessutom på en enklare middag hos Noras farfar med familj. Vi blev bjudna på smörgåsar med valfritt pålägg vilket kändes helt perfekt en söndag som den här. Då slipper man komma hem och vara helt proppmätt och helt slut i kroppen. För mig som inte har några speciella tider att passa spelar det ingen större roll. Men kan tycka att det är ganska lagom när man ska iväg och arbeta dagen efter. Annars är risken att man är i matkoma större delen av kvällen och är helt slut i kroppen. Tyckte det kändes skönt att komma iväg och hitta på något med hela familjen. Att ha med prinsessan ser jag längre inte som några problem. Visst händer det att hon kräks ner både mig och sambon men så länge man har med sig ombyte brukar det mesta fungera.
 
Väldigt fina gåvor hon fick om jag får säga det själv. Kan knappt fatta hur mycket fint de finns till bebisar.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0