Sambons första fars dag

 

God eftermiddag!

Här hemma har vi firat sambons första fars dag. En dag han längtat till redan innan Nora föddes. Han var så glad att vi skulle bli föräldrar lagom till fars dag så han kunde fira sin första farsdag i år. Därför kändes det extra kul att göra något speciellt för honom under hans första fars dag. Att hitta den perfekta fars dag presenten var lättare sagt än gjort. Därför bad jag svärmor om tips. Jag blev tipsad om en hemsida som har mycket att välja på till de flesta tillfällena.

Jag beställde en kopp med texten "I`m a DAD what is your super power". Kan det bli en mer klockren present? Skulle inte tro det! Beställde även ett fars dag kort med texten "Äntligen har det blivit din tur att bli far! Är glad att ha dig som far till vår fina dotter."
Fördelen med hemsidan jag beställde ifrån är att de slår in presenten och prylen skickas när du vill. Perfekt för födelsedagar, jul eller andra högtider.

Sambons fars dag började med present på sängen och frukost framför Tv:n. En väldigt mysig start på dagen även om Nora inte var vaken hela tiden. Senare fikade vi med kladdkaka som han gillar. I vanliga fall brukar jag baka själv men inte idag. Jag fuskade och köpte kladdkakan då jag var lite lat och orkade inte baka själv. Trots att kladdkakan var köpt var den mycket god.

Under gårdagen köpte jag nya kläder till Nora. Två vita bodys och en body/klänning (som ni kan se på bilden). Det passade utmärkt att Nora vara skulle vara finklädd på pappas dag. Du är en så fin pappa till vår dotter och är värd den bästa fars dagen.

Jag kan inte minnas när jag senast firade fars dag, då jag inte har någon kontakt med min egen pappa. Det känns både mysigt och roligt att ha fått en egen familj. Nu kan jag äntligen fira fars dag igen ❤.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0