Mormor på besök

Att få besök då jag står i centrum tar hårt på mina krafter.
 
Den här onsdagen började med morgonmys. Lillan var lite gnällig och fick ligga hos mig en stund. Närhet brukar fungera bäst när hon är små gnällig.  Om det inte är magen som strular förståss då fungerar inget föreb magen lugnat ner sig. Annars fungerar närhet för det mesta vilket bara är mysigt.
 
Idag skulle vi få besök av min mormor så det var vara att gå upp och göra sig klar. Innan mormor kom passade jag på att lägg Nora i babygymmet som hon brukar uppskatta. Men det tar en del energi att ligga där. Strax innan mormor kom hade Nora tröttnat på gymmet och lagt sig till rätta i min famn. Precis lagom när vi hade gosat ner oss ringde det på dörren. Det går bara att kliva upp från soffan och lugnet.
 
När mormor steg innanför dörren såg hon genast att Nora vuxit sedan hon såg henne sist. Visst växer hon så det knakar så förstår att de som inte ser henne ofta ser skillnad på henne. Måste säga att det känns superskoj att det händer så mycket med henne. 
 
Medan Nora låg hos mormor passade jag på att äta frukost. Vilket brukar kunna vara svårt att hinna med ibland när det finns saker som måste göras. Självklart är det viktigt att prioritera mat, vilket jag måste bli bättre på. Men o andra sidan är det lite så det är att vara småbarnsföräldrer. Medan Nora låg hos mormor passade de på att prata och sjunga. Mormor stannade inte så länge men det räckte för att Nora skulle vara helt slut när hon gick. Hon somnade snart i vagnen och sov en bra stund innan det var dags för ligga i babygymmet.
 
Idag var första gången jag provade att ha henne på mage själv. Hon brukar ligga på mage hos oss men inte själv. Efter att ha legat på mage och rört på benen lite var det dags att försöka vända på sig. Oj vad hon tog i men det gick inte som hon ville istället blev hon bara arg att det inte gick att vända sig som hon ville. Jag är så imponerad över hennes styrka och envishet. Lilla älskade unge ❤.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0