Liten börjar bli stor

Att bli mamma är bland det bästa jag varit med om och kärleken till denna vackra flicka är obeskrivlig. Att få följa hennes utveckling är guld värd.
 
God eftermiddag!
Dagarna fortsätter att passera med skrämande fart. Det känns nästan som att dagarna passerar lite för fort och att vi inte hinner göra mycket innan mörkret kommer. Inatt var det första natten på länge som lill tösen sovit så passa bra att jag fått väcka henne för matning. Jag kan inte minnas när det senast hände. Skulle gissa på att det var senast på BB. Vilket känns som evigheter sedan. Mycket har dock och göra med att hennes mage har varit gasig men har blivit mycket bättre sedan vi började att ge henne Minifom. Minifom hjälper barnet att bryta ner de bubblor som bildas i magen och tas före varje måltid. 
 
Innan vi började med dropparna var vissa nätter/kvällar katastrof. Det fanns inget som hjälpte utan hon skrek konstant så det var en stor lättnad att dropparna hjälpte. Att inte kunna hjälpa sitt barn gör att man känner sig hjälplös.
 
Till en början när sambon arbetade kväll kunde jag känna att det var jobbigt att vara ensam med henne så mycket. Men börjar känna att det inte är lika jobbigt längre utan jag tar det mer som det kommer och gör det bästa av det. Det är otroligt mysigt att ha sällskap när sambon arbetar.
 
I måndags kväll hade jag en supergo unge som ville ligga så nära som det bara gick. Hur mysigt är det inte att ha en bebis nära sig? Det fick mammahjärtat att smälta! Märker även att hon är med mycket mer på vad som händer än tidigare, vilket är otroligt mysigt och roligt och se att hon gör framsteg.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0