Lillskrutten är en månad

 
 

Idag är vår prinsessa en månad gammal! Det måste vara den snabbaste månaden någonsin. Det känns som att det inte alls var länge sedan vi låg på BB och oroade oss över gulsot. Att du redan varit hos oss i 4 veckor känns helt fantastiskt och ofattbart! Ju mer tid jag spenderar med Nora ju mer känns det som att jag kommit in i mammarollen.

Både jag och sambon kan se att hon utvecklas med stormsteg. De senaste veckorna har hon varit mycket mer med och tittar på oss med sina fina ögon. Hon är mer vaken så nästa bebispryl som har köpts är ett babygym så hon har något att stimuleras med när hon ligger vaken. Än så länge har vi satt fast ett par kaniner i vagnen som hon kan titta på. Hur mycket hon faktiskt ser av dem vet jag ej, men det finns där. Det är nog bara en tidsfråga tills hon kan se på 30 cm. Det är så kul att följa hennes framsteg.

Måste även nämna att vår "lilla" skrutt har vuxit hela 6 cm och gått upp drygt 700 gram sedan födseln. Det börjar bli en liten knubbis och hon fortsätter att äta med stor aptit.  
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0