Julklapparna är klara

Julklapparna för i år är äntligen fixade så nu kan det bli jul...
 
Idag inhandlades sista julklappen. I och med att personerna läser bloggen kommer jag inte gå ut med vad jag har köpt. Istället lägger jag upp bilder på julklapparna. Jag vill ju att det ska förbli en hemlis fram till jul. Men kan säga att de kommer bli väldigt nöjda över sina julklappar.
 
Att köpa julklappar brukar vara svårt och ibland kan det ta tid att komma på bra julklappar. Ofta brukar jag dessutom vara ute sent och kä9a julklappar, vilket inte gör saken lättare. I år visste jag tidigt vad jag skulle köpa. Himla skönt när det kan vara smidigt med julklappar.
 
Har ni några tankar på vad ni ska köpa och har ni börjat köpa julklappar?
 
Mina tips angående julklappar
1. Var ute i god tid det är mycket enklare att börja köpa julklappar tidigt om du skulle få idétorka.
2. Sprid ut kostnaderna - genom att sprida ut köpen av julklappar slipper du lägga ut så mycket pengar samtidigt. Enklast är att köpa lite redan i oktober vilket hänger ihop lite med att vara ute i god tid.
3. Köp personliga saker - ju mer du känner person ju enklare och bättre julklappar kan du ge personen. Det kan vara ett intresse eller något du vet att personen tycker om.
4. Presentkort/pengar - är det svårt att veta vad personen vill ha är presentkort eller pengar perfekt.  Kan låta tråkigt men perfekt då vet man att personen får det den vill ha. 
5. Personligen tycker jag det är lättare med julklappar till tjejer. Ofta finns det alltid något smått att köpa till en tjej exempelvis ljus och smycken. Överlag känns killar svårare att köpa till. Kanske har de mer dyra intressen än tjejer. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0