Första urväxta kläderna

Kan knappt fatta att hon har vuxit ur sina första kläder. När vi åkte hem från BB hade hon bodyn på bilden ovanför och då den så stor att hon drunknade i den. Känns lite lustigt och se på bilder att hon faktiskt varit så liten att hon haft storlek 44 i kläder. Inför födseln hade vi köpt en del kläder i storlek 50 som vi räknade med att hon skulle kunna ha. Det kunde vi tro! Sambon fick gå på stan och köpa mindre kläder medan vi låg på BB. När jag väl fick på storlek 44 var även att de var otroligt stora. Det kändes som att de flesta kläderna var på tok för stora för vår dotter men det har bara rasslat till så är de urvuxna. Måste säga att det inte varit det enklaste att hitta små kläder till henne det är väldigt begränsat även att det finns en del butiker som har mindre kläder. Men kan känna att det borde finnas lite mer mindre kläder då hon knappast är den första eller sista som föds liten.
 
De flesta butikerna har inte haft storlek 44 utan den minsta storleken har varit 50 som hon drunkar i. Även blöjor har varit ett problem då vi fått köpa prematur blöjor som är de minsta man kan köpa på apoteket. Trots att hon haft de minsta blöjorna var de till en början väldigt stora och vi fick vid ett par tillfällen fick vi oss en liten dusch.
 
Men som alla bebisar har hon vuxit en hel del sedan dess och vi har nu gått upp till normala blöjor (från 2-5 kg). Det var ett tag sedan vi fick oss en dusch och blöjorna sitter mycket bättre och prematurblöjorna används inte längre. Känns skönt att nu kunna handla blöjor i vilken butik som helst innan var det bara apotek som hade blöjorna som tur var fanns det ett apotek i närheten som hade prematurblöjor. Kan dock inte påstå att de var speciellt billiga men har man inget val så har man inte. Ska bli spännande och se hur mycket som hänt till nästa BVC kontroll.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0