Barngymnastik i babygymmet

Lilla älsklingen slutar aldrig att förvåna oss! Hon är sex veckor och försöker redan vända på sig och blir så frustrerad när det inte går som hon vill. Den här damen har ett himla humör så henne ska man inte irritera.

Lill skrutten göra sådana framsteg och vill vända sig från mage till sidan. Har inte försökt tidigare att lägga henne på mage utan det är när hon ligger på oss. Igår la jag henne på magen för att det kan vara bra träning för henne. Hon har även visat stor styrka när hon ligger hos oss så kan vara en bra träning för henne.

Hon hade inte legat länge förens hon försökte att vända på sig från mage till sidan. Hon lyckas inte riktigt ännu men märks att det inte är långt kvar tills hon tippar över. Med hennes envishet och styrka kommer hon fixa allt.

Hon blir så frustrerad över att hon inte kan vända på sig. Hon brukar mest ligga på vänstersidan och ville säkert vända sig till den sidan. Hon kom aldrig så långt men det är inte långt kvar tills hon tippar över. När man använder så mycket energi och styrka blir man snabbt trött. Efter en stund somnade hon. 

Vi är så stolta över vår lilla prinsessa som har vuxit på sig så bra.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0