2 månader

Idag är det två månader sedan Nora föddes och vi är så stolta över alla hennes framsteg.
 
I skrivandets stund ligger jag här med prinsessan på bröstet och kan inte sova. Hon ligger och skjuter ut nappen och börjar gnälla när den åker ut. Inte populärt då sambon ska upp och arbeta tidigt i morgon/idag. Därför hamnade vi i soffan där vi ligger och myser innan det är dags att sova. Dags att passa på och sova eftersom att det är dags att gå upp och ge mat om några timmar igen.
 
Noras utveckling går framåt med stormsteg. Hur mycket hon är vaken på dagarna varierar. Ibland kan hon sova jätte mycket och de senaste dagarna har hon börjat vara mer lättväckt och inte sovit lika länge som innan. Vilket innebär att det kan vara svårt att hinna med och göra andra saker. Hon börjar även vilja ha mer närhet än tidigare och är lite kinkig och krävande.
 
En av de bästa händelserna måste ändå vara den 16 november. Det var då vi såg hennes första leende. Den känslan var obeskrivlig. Under helgen fick jag även uppleva världens finaste leende från henne. Jag väckte henne genom att säga god morgon gumman dags för mat. Reaktionen jag fick från henne var ett oslagbart leende när hon slog upp ögonen. Vilken underbar känsla! Hennes läten börjar bli annorlunda och hon låter mer som en bebis än tidigare. Så får vi inte glömma att nämna att hon även börjat dregla. Inte då lite heller.
 
Ska bli spännande och se hur lång och hur mycket du väger när du är 2 månader gammal. Hon vägdes och mättes för en vecka sedan. Hon var 50 cm lång och vägde 3360. Hur lång och hur mycket kan hon väga idag månntro? 
MADDISENJ.SE
2017-11-29 @ 21:00:19
URL: http://maddisenj.se

Vilken sötnos. Det första leendet är verkligen helt fantastiskt när man får :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0