Vita spår av Emelie Schepp

Vita spår är Emelie Schepps andra bok om åklagaren Jana Berzelius. Har du läst första delen om Jana Berzelius är du fast, det är något jag kan garantera. Spännande läsning från mina hemma trakter var det som lockade mitt intresse för Emelie Schepps bokserie.
 
En kall vinternatt står det ett tåg inne på Norrköpings centralstation. På det här tåget har de hittat en mycket ung kvinna död. Den döda kvinnan har blodiga fingrar och ur hennes mun kommer det vitt skum. Polisen kommer fram till att den döda kvinnan inte rest själv, men kvinnan som var med är spårlöst försvunnen. Vilka är de här kvinnorna? vad kan ha hänt dem? Jana Berzelius som är åklagare kopplas snart in på det lustiga fallet. Inom kort blir fallet mer personligt än vad hon tänkt sig. Hennes förflutna kommer ikapp henne och blir mer trassligt än hon tänkt sig. Hon dras in i en massa trassel. Jana inser snart att hon måste finna en bekant innan polisen gör det.
 
Mina åsikter om boken
Författaren Lyckas återigen med en lysande andra bok om Jana Berzelius. Redan från början dras vi in i den hemska knarkhandeln som händer i Norrköping. En knarkhistoria som slutar med att det blir ett fall för Jana Berzelius som själv har mycket egna problem hon hanskas med under tiden. Hon dras in i en massa konstigheter samtidigt som hon försöker hitta en förklaring på vem hon är/var.
Det som gör denna bok extra spännade är att det utspelar sig i mina hemtrakter och jag känner igen många av platserna som beskrivs i boken. Jag får inte glömma att nämna att det är en klockren kriminalserie som har det där lilla extra.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0