Prio ett av Emelie Schepp

Prio ett är Emelie Schepps tredje boken om åklagare Jana Berzelius och Norrköpingspolisen. Redan från första sidan får man följa med huvudpersonen i ett högt tempo, precis som de tidigare böckerna Märka för livet och vita spår.
 
Huvudpersonen Jan Berzelius är inte som andra åklagare och har mörka hemligheter som även i den här boken kommer ifatt henne. För att skydda sin karriär måste hon göra allt för att dölja hemligheterna. När hennes mamma dör skakas hennes tillvara om ordentligt.
 
Mitt i allt får Norrköpingspolisen ett fruktansvärt mord att utreda. En kvinna hittas med händerna avhuggna och ambulanspersonalen lyckas inte rädda hennes liv. Kvinnan är första offret för en mördare som är ute efter hämnd. På något sätt måste Jana och poliserna stoppa den här galna mördaren.
 
Emelie Schepp har tidigare visat att hon är en skicklig kriminalförfattare, tredje delen är inget undantag. Genom hela boken händer det saker och man ser hela tiden fram emot att läsa mer och mer för att få veta vem som är mördaren.
 
Efter tredje boken Prio ett ärt det enklare att förstå varför Jana Berzelius handlar som hon gör. Mycket beror på rädslor och sårbarhet vilket inte varit lika tydligt i de tiodigare böckerna. En bok som bör läsas av er som älskar deckare. Ser med spänning fram emot del 4 pappas pojke som kommer ut i augusti.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0