Mina favorit poddar

Jag har alltid haft svårt att lyssna på när någon berättar historier eller böcker, jag läser hellre böcker. Men för drygt ett år sedan började jag lyssna på en podd som fick mig att ändra åsikt. Lite lustigt att jag inte börjat lyssna tidigare. För mig handlar det mycket om vem som läser upp det jag lyssnar på och vem kan inte göra ett mer lysande jobb än Jack Werner i Creepypodden? Måste säga att han är svårslagen men han har öppnat mina öron för fler poddar, något som jag är mycket tacksam för.
 
Det var Jack Werners som fick mig att börja lyssna på poddar därför börjar jag att presentera hans podd.
Jack Werners driver Creepypodden som är en skräckpodd som ger sina lyssnarna kalla kårar genom olika spökhistorier och vandringssägner från internet. lyssnarna kan även skicka in sina upplevelser, vilket gör det hela extra intressant. Programledaren är som ni redan vet den välkända Jack Werner, som är internetjournalist och Creepypastafreak. Jack Werner driver även en creepypastablogg och har skrivit boken Creepypasta.
Favoritavsnitt: En prästbekännelser, slottsvakten, herre i huset, getmannen, den leende mannen, candle cove, spökkonton på facebook och black eyed children.
Ni som älskar att skrämmas lite extra är Creepypodden något ni bör lyssna på. Själv tycker jag att det är perfekt att lyssna på när du gör det mesta. Perfekt att ha med sig i lurarna när man promenerar.
Lyssna här: Poddlänk Player FM (app): sök på Creepypodden Spotify: Creepypodden
 
Paranormalia går under samma kategori som Creepypodden - nämligen skräck, vålnader och andar. En podd som är väldigt ny upptäckt, dock fastnade jag direkt för den precis som med Creepypodden. Den tar upp det där lilla extra som får mig som jag alltid gillat, att bli skrämd av det man inte kan sätta fingret på vad det är. Paranormalia leds av berättaren Sebastian Krantz som leder oss genom avsnitten. Nytt avsnitt varje måndag.
Favoritavsnitt: En teori om döden, släck lampan, ondskan i mörkret, vålnaden på bron, min son Viktor, ett osynligt besök, min berättelse och spöket i en snap. Listan kan säkert bli längre när jag har lyssnat igenom flera av avsnitten. Men många av de histrorier som berättas kan jag verkligen säga ger kalla kårar och får en att verkligen tänka vad som väntar oss i livet efter detta. Om det nu finns.
Lyssna här: Poddlänk Player FM (app): sök på Paranormalia 
 
Thrillerpodden skiljer sig lite från de tidigare poddarna. Thrillerpodden berättar alltså inte historier om övernaturliga händelser utan en annan skräck - mördare och psykopater. Novellavsnitten presenteras av Jacob Svensson & Frida Bragazzi. Ni som gillar deckare tror jag skulle älska den här podden. Det som gör den här podden extra intressant är att det berättas om platser jag känner igen.
Favoritavsnitt: breven, Liv, livspusslet, revansch, observatören och uppdraget.
Lyssna här: Poddlänk Player FM(app): sök på Thrillerpodden
 
Svenska mordhistorier är en podd som tar upp svenska mord genom tiderna. Uppläsaren som leder oss genom programmet är Sebastian Krantz. Han leder fler poddar bland annat Ufopodden och Paranormalia.
Favoritavsnitt: Jack the ripper, dödens historia special, vampyrmordet 1932, Mary Bell, mordet på Bobby, sjukhusmorden i Malmö, satanistmordet, en kvinnlig styckmördare och vampyrkvinnan.
Lyssna här: Poddlänk Player FM (app): sök på Svenska mordhistorier
 
Har du någon favoritpodd? Tar tacksamt emot fler liknande tips.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0