Tips för kattälskare

Innan jul letade jag lämpliga julklappar och fick syn på boken "kattkonst". "Kattkonst" innehåller 60 olika kattraser som du kan färglägga på flera olika sätt. När du färglägger kattraserna kan du själv bestämma vilken palett du ska använda dig av. Palettfärgerna du har att välja mellan är: naturliga och klar. Naturliga färger innebär att katten kommer se naturtrogen ut medan klara färger är till för att du ska kunna exprimerntera. Det finns även bilder där du själv får bestämma färger själv och skapa en katt som du vill att den ska se ut.
 
Den perfekta målarboken för kattälskare skulle jag säga (som själv är det). För den som inte är så bra på kattraser kan lära sig en del av boken samtidigt som man kopplar av när man färglägger bilderna. Det som är extra bra är att målarboken passar oavsett ålder. Bilderna du färglägger är olika stora och vissa har mer detaljer vilket gör det till en mer utmaning att färglägga bilderna. Detta gör att "kattkonst" passar de flesta åldrarna. För er som gillar att sitta och lyssna på något och pyssla med något samtidigt passar målarboken kanon bra.
 
Vart finns "kattkonst"? Jag skulle nog säga att de flesta bokhandlarna bör ha "kattkonst". Dock verkar målarboken vara poppulär, så den kan vara lite svårt att få tag i beroende på vart i landet man bor.
Om jag inte minns fel beställde jag min målarbok från cdon:s hemsida. Jag fick vänta lite längre men de hade i alla fall "kattkonst". Har ni ingen brådska att köpa den är det smidigt att beställa den online.
 
Här ovanför är ett exempel på hur några kattraser i boken skulle kunna se ut (inget jag målat bilder från boken).Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0