Vår duktiga tjej

God morgon läsare! Den här natten sov prinsessan från cirka 23-05:30. Måste erkänna att jag är lite chockad över att hon börjar sova bra om nätterna. Vår duktiga tjej börjar bli stor. Oftast brukar jag få mata åtminstone 1-2 gånger under natten men inte inatt. Mammas duktiga tjej som tar efter mamma och pappas sovvanor.
 
När sambon jobbar kväll är det ändå lite svårt att koppla av då hon brukar vakna under natten. Som tur var låg jag inte vaken överdrivet länge efter att hon somnade. 
 
Det ända är att hon kommer vilja ha mat oftare under dagen. Dock är hon då pass stor så hon nu säger till när hon är hungrig. En liten omställning då jag inte är van vid att inte väcka henne för mat under natten. Men om bvc säger att det är okej att låta henne sova så är det så. De vet ju bäst!
 
Hur gamla var era när de började sova igenom hela natten?
 
Den senaste tiden har jag börjat amma mer av personliga skäl. Ibland känns det sådär då hon är ganska hårdhänt nät hon är hungrig. Det har hänt att jag börjat blöda (Dock bara hänt en gång). Så ni kan ju tänka er hur stark och ivrig hon är. I och med att jag ammar mer är svårt att veta hur mycket jag ska ge i nappflaska. Nu känns det lättare att amma då hon kan äta så mycket hon vill och maten har rätt temperatur direkt.
Anonym
2017-12-22 @ 13:01:19

Om barnet får för mycket mat ( välling/ mjölk) så brukar det komma upp. Så det brukar lösa sig.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0