Prinsessan sov hela natten

 
Inatt var första natten jag inte mata prinsessan och det gick bra. Jag la henne i spjälsängen vid cirka 22 men givetvis somnade hon inte direkt. Hade svårt att lägga henne tidigare då hennes mage höll på och bråka, som den gör ibland. När magen hade lugnat ner sig kunde jag lägga henne i sin säng.Vi vill helst inte ha henne emellan oss i sängen då vi är rädda att det händer henne något. Däremot kan jag ibland ha henne på mig om hon är riktigt kinkig. Känner mig inte helt bekväm med det men om hon känner sig lugn och inget händer så är det huvudsaken. Hur ser ni på att ha de små i sängen hos er? I början kändes det som att vi inte hade något större val då hon inte lugna ner fören hon låg hos någon av oss. Oftast är det dessutom det som får henne lugn när hon är upprörd.
 
När jag väl hade lyckats få henne i säng ville hon inte sova. Hon blev helt plötsligt hur pigg som helst så sova var bara att glömma. Efter att hon legat en stund i sängen somnade hon till slut. Så länge hon inte ligger och är missnöjd i sängen så är det huvudsaken då brukar hon somna efter ett tag. Hon somnade tillslut vid 00:30 och vaknade vid 06:30 då jag var inne och väckte henne för första måltiden för dagen. I och med att hon inte fick mat under natten matar jag henne oftare än tidigare. Innan matade jag henne oftast med 3 timmars mellanrum. Idag har det blivit 2 - 2,5 timmes mellanrum mellan måltiderna.
 
Stackars prinsessan som även idag har magproblem. Hon ligger och tar i för kung och fosterland, men det Verkar inte hända speciellt mycket.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0