lillans sömnvanor


God morgon! 
Här ligger jag klarvaken och kan inte somna om efter att Noris väckt mig för mat. Det är så skönt att hon oftast sover bra om nätterna. Det är guld värt att få sova någorlunda om nätterna. På dagarna kan det vara sådär med hennes sömn ofta vaknar hon lätt. Dock sover hon bättre hos mig som hon brukar kunna göra efter första matningen. Bebismys är så mysigt framför allt om det är ens eget barn.

Tycker inte det tagit så långt tid för Nora att sova bättre om nätterna. Det var mer en chock när hon helt plötsligt började sova längre under natten utan att väcka mig för mat. 

I början när hennes mage krånglade så var det inte alltid så lätt att få någon sömn. Ibland kunde det ta ett tag innan hennes mage lugna ner sig och vi kände oss bara hjälplösa. Men det brukar ju vara så att föräldrar får mindre sömn så bara att vänja sig. Bra kombo jag som älskar att ligga och dra mig i sängen. Oavsett mycket eller lite sömn så är jag så glad att hon finns hos oss.

Det känns lustigt och tomt att inte ha henne på bröstet samtidigt som det är bra för hennes skull. Vill ju att hon ska kunna sova själv och inte jämt hos mamma. Hur mysigt det än är!

När började era bebisar sova bättre om nätterna? Det vill säga att ni slipper mata lika ofta på natten som på dagen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0