Kämpigt att ligga på magen

Nora har hittat händerna som ska vara med överallt framför allt runt ansiktet och i munnen. Så fort nappen försvinner tar handen nappens plats. Det är ju viktigt att lära känna händerna och det gör hon bäst genom att stoppa den i munnen på gott och ont.
 
Är inte hennes ögon något speciellt? Inte bara hennes ögon hela hon
 
Att ligga på mage är jobbigt och går inte riktigt som hon vill. Då blir Nora frustrerad, arg och ledsen. Hon vill hellre ligga på rygg som inte är lika jobbigt som att ligga på mage då hon inte kan röra sig lika fritt.
 
Allt kämpande tar på krafterna och tillslut somnar hon.
 
Fortsätter att träna lilla Nora på magen. Hon är inte överglad över att ligga på mage en längre stund utan tröttnar ganska fort. Men träning behövs för att göra framsteg, givetvis överdriver jag inte för att få hene att göra något som hon inte vill. Jag lägger henne på mage med jämna mellanrum så får hon avgöra hur länge hon orkar. Det beror även på vilket humör hon är på ibland går det inte alls och då får det vara. Bättre att öva en annan gång om hon inte är på humör.

Hennes framsteg gör mig så stolt att vara mamma till ett litet mirakel som henne. Det är även så roligt att många säger att hon är så fin. Vilket hon givetvis är! Det finns inget som slår hennes leende. Hela hon är en underbar unge.
 
Får inte glömma och nämna  att inatt vid 01:14 är det 11 veckor sedan du tog allas hjärtan med storm. Visst har vi mindre bra dagar med dig. Men vem har inte det? Alla dagar kan inte vara på topp så enkelt är det. Det känns som att det inte funnits ett liv innan du kom. Skrutten som var så liten och kämpade så mycketNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0