Fredag den 8 december

Nora agerar fotomodell åt mamma som tycker om att fotografera henne. Har länge haft ett stort intresse för att fotografera och tyckte det var kul att jag fick en systemkamera lagom till att Nora föddes. Har passat på och lekt lite innan hon föddes och håller fortfarande på och lär mig kameran. Ju mer jag lär mig om kameran desto roligare och bättre bilder får jag. Det finns ingen bättre modell än sina barn. Därför tycker jag det passar utmärkt att leka lite med kameran för att få till de där speciela bilderna som jag är ute efter. Det som är ännu bättre är att när jag fotar fångar jag hennes små och stora framsteg som händer. Allt går så otroligt fort att det går åt att fotografera mycket för att minnas.
 
Dessutom är det kul att kunna jämföra med hur liten hon varit och vuxit på sig. Vi ser otroliga skillnader genom att titta på gamla och nya bilder. Många av bilderna kommer dessutom hamna på väggen när de framkallas vilket gör det extra roligt att fotografera. Har en del foton som jag blivit mycket nöjd med som jag skulle vara nöjd över att ha hemma på väggen. Att fotografera barn är ofta en utmaning då de sällan är stilla, men än så länge är det relativt enkelt. Det är dock bara en tidsfråga innan hon börjar röra på sig mer och det kommer bli mer att hålla koll på här hemma och borta. Hur kan tiden gå så fort? Vart tar tiden vägen? Om en månad ska hon ta sina första vaccinationssprutor. Kan tänka mig att hon kommer vara lika duktig som alltid.
 
Den här fredagen har än så länge varit lugn. Idag har pappa varit hemma så han har passat på och umgås lite med Nora medans jag har varit iväg på annat. Måste säga att jag är glad för att jag inte är ensam med henne då det inte är så enkelt med at ta hand om ett barn själv. Självklart fixar människor det men det är mer jobb och mindre avlastning som när man är två som hjälps åt med barnen. Däremot är jag tveksam till att jag skulle kuna göra abort om jag skulle behöva ta det valet. Givetvis beror det lite på också i vilken sits man befinner sig i. Dock anser jag att det mesta går att lösa bara du vill.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0