Finaste prinsessan

 
Kära läsare!
Lilla Nora som inte är så liten längre har haft ett par jobbiga dagar. Hennes mage har börjat krångla igen. När vi kom hem från BB hade Nora problem med gaser i magen. Då fungerade ingenting tills vi hittade Kolikdroppar på appteket. När vi började med kolikdropparna lugnade magen ned sig. Därför har vi fortsatt att ge henne dropparna.
 
Förra veckan började Nora med järndroppar då hon vägde under 2500 gram när hon föddes. Järndropparna har en del biverkningar: halsbränna, kräkningar, Obehagskänslor i mage och tarm, diarré, illamående, förstoppning och mörkfärgad avföring. Mer sällsynta biverkningar: missfärgade tänder och utslag.

Det första vi la märke till var att hon bajsade mer än vanligt. Blöjorna var överfulla när de skulle bytas och magen kunde bubbla en del. Det händer att blöjan var full ibland men nu blev det mer vanligt att det var mycket i blöjan. Några dagar senare började Nora skrika mer än innan och var otröstlig. Har mina misstankar om att det kan ha med järndropparna att göra. Kan även bero på andra saker. Fortsätter magproblemen kommer vi kontakta bvc och rådfråga om vad vi ska göra.

Skrev i förra inlägget om att hon sov så bra natten innan. När magen strular medför det att hon sover mer på dagen och vänder lite på dygnet. Det innebär att vid 03:00 ville hon ha mat. Givetvis fick hon mat. Jag matar henne om hon vill ha mat under natten annars på morgonen. Håller tummarna för att skrutten sover bra inatt. Är små skeptisk då hon sovit nästan hela dagen idag. 

För övrigt har Noras mage varit någorlunda bra under dagen och hoppas att det fortsätter så. Tycker synd om Lill skrutten som ska behöva ha problem med magen.

Anonym
2017-12-27 @ 14:19:32

En sån sötnos. Hoppas den lilla magen mår bättre snart
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0