25e december

Den 25 december var min lilla familj på julfirande nummer tre. Julfirandet firades med min mamma, mormor och morfar. Egentligen var tanken att min bror skulle vara med men han skulle arbeta den här dagen. Därför fick de fira på julafton och vi andra dagen efter jul. Ibland passar det inte alla. Det blir lätt så när man har flera ställen att fira jul på. Eftersom att det var Noras första jul har det blivit en del farande kors och tvärs till alla möjliga släktingar. Mesta dels sambons släkt, då jag inte har mycket kontakt med min.
Istället för julmat blev vi bjudna på kött, potatis och sås. En perfekt avbrytare från julmaten, även om vi inte fått lika mycket julmat som vi brukar få. Men trots att vi inte åt julmat åt vi en hel del. Mat och efterrätt som bestod av risalamalta som jag älskar.
 
Som ni kan se har lillan fått en hel del julklappar. Hur kommer det se ut om några år när hon redan fått en del julklappar sin första jul? Förövrigt har vi haft ett trevligt julfirande och en massa bra julklappar.
 
Här är lillan i sin nya babysitter som hon fått av gammel mormor och morfar. Den passar inte alltid damen men oftast när hon är på bra humör.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0