Noras juloutfit

 
Förra helgen fick skrutten äntligen den här fina juloutfiten av sin farmor. Givetvis var jag bara tvungen att ta på henne klänningen för att se hur den satt samtidigt som jag ville ha bilder på henne i julklänningen. Klänningen var lite stor men hon blev väldigt fin i klänningen och det känns väldigt kul att äntligen hittat en klänning till jul.
 
Innan farmor köpte klänningen gick jag i tankar på att köpa något helt annat. Blev lite små kär i den här stickade klänningen från Lindex. Fördelen med klänningen är att den går att köpa senare och använda den längre om man skulle vilja det(det vill säga så länge hon kan ha klänningen). Så finns risk för att den kommer inhandlas senare. Kan hoppas på att klänningen finns med på julrean så jag kan köpa den lite billigare. Dock skulle jag kunna köpa den även om den inte finns med på julrean. När jag tittade in på Lindex hemsida nyss så såg jag att de fått in en del nytt sen sist jag tittade. En hel del fina kläder!
 
Noras kläder hittar ni här:
Vita byxor av märket Newbie köpta på Kapphal. Det kan dock hända att de inte finns kvar i sortimentet då jag köpte byxorna begagnade så de kan vara en äldre modell som inte längre finns i butikerna.
Julklänningen kommer från H&M. Har för mig att jag har sett klänningen i butik när jag varit där men hittar den dock inte på deras hemsida. Även klänningen är köpt begagnad.

Coolaste dottern i stan

Sötaste ungen i stan, eller vad säger ni?
 
Här har Nora sina nya inköpta kläder som pappa köpte i helgen. Idag tycker nog både mamma och Nora att det är bäst med inomhusaktiviteter. Vi har legar och myst större delen av morgonen. Så mysig morgon.
 
Kläderna är inköpta på H&M
Byxor: finns tyvärr inte på H&M:s hemsida men finns säkert i butik om ni tittar.

Julklänning 2-4 månader

 
Förra veckan var Noras farmor och fynda en julklänning till lilla Nora. Hon kommer säkert bli jättefin bara att hålla tummarna för att den inte är för stor för henne. klänningen är för 2-4 månaders barn men Nora är lite mindre så hoppas den inte är allt för stor för henne. Nu återstår endast en tomteluva så är hon komplett för att julen. Kan inte alls påstå at jag ser fram emot att fira jul med den här lilla krabaten. Ännu roligare blir det ju större hon blir och kommer ihåg.
 
Har ni tänkt att ha någon julkläder på era små eller har ni en mera neutrala kläder som de kan ha längre?
RSS 2.0