Att välja skötväska

Beställde nyligen hem en Skötväska från Babyland. Jag och sambon har pratat ett tag om att skaffa en skötväska. Den stora frågan har varit: vilken storlek ska vi ha på väskan? Väskan ska varken vara för liten eller för stor. Dessutom vill vi att väskan skulle vara någorlunda neutral så att båda kan använda väskan. Att hitta en väska har varit lättare sagt än gjort. Vi hittade några väskor och valet stod mellan Ryco stella skötväska, Ryco Milla Messenger Skötväska och Carena, Koster, Skötväska, Messenger Bag

Ryco milla messenger valde vi bort ganska snabbt då vi anser att det är en för liten skötväska. Vårt val föll istället på Ryco stellla skötväskan som båda gillar. Bilderna vi sett på väskan såg väldigt lockande ut. När vi äntligen hade bestämt oss för vilken väska vi skulle ha beställde vi hem den. Redan dagen efter fick vi väskan hemlevererad till vår dörr. Fördelen med Babyland är att vi hittils fått hemleveransen på kvällen, då de flesta brukar vara hemma. Måste berömma Babyland för deras snabba leverans!  Vi är supernöjda de gånger vi beställt prylar hos er.
 
Trots att vi ännu inte börjat använda skötväskan ska jag sammanfatta för och nackdelar.
 
Fördelar: När väskan var uppackad blev jag positivt överraskad av hur stor den var och tyckte genast om väskan. Ryco stella känns ordentlig och stilren, det vill säga att både män och kvinnor kan använda väskan utan några problem. Väskan har flera fack bland annat för termos, mobil, nappflaska, nappar och dessutom ingår en skötdyna. Vilket är otroligt smidigt att ha med sig i väskan när man ska iväg.
 
Nackdelar: Än så länge har jag inte hittat några nackdelar med väskan. Det dyker säkert upp efter att vi har börjat använda väskan.
 
Vad tycker ni är viktigt när ni väljer skötväska? Storlek eller kanske utseende?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0