Nytt till lilla garderoben

 
Idag gjorde jag ett nytt besök i butiken Busfrö och hittade flera plagg som följa med hem. Mössorna är jag lite osäker på vilken storlek det är, men förr eller senare kommer den lilla kunna ha mössorna (förhoppningsvis). Idag valde jag att köpa plagg i storlek 50 och 56, då det är bra att ha lite i olika storlekar till framtiden. Egentligen var jag mest ute efter tröja och byxor, men hittade inte mycket som föll mig i smaken. För att vara ärlig hade de inte mycket tröjor överhuvudtaget. Det kommer säkert in fler framåt hösten.   
 
Batmanmössan var bara ett måste, då den är så cool och söt. Egentligen var jag ute efter en annan modell som ser ut så här: Batman set. Har sett den på hm:s hemsida ett antal gånger och sagt att vi ska köpa den. När jag väl skulle köpa den var den helt slutsåld och finns inte längre utan bara utomlands. Håller tummarna för att de får in modellen till Sverige igen.
 
I vanliga fall ska man väl inte skryta med priset men varför inte när det är så bra priser och fina produkter.
Grå plagget (storlek 56): 39 kr
Kofärgad (storlek 50): 39 kr
Vita byxor (storlek 50): 29 kr
Batman mössa: 15 kr
Björnmössa: 19 kr
Vilket resulterar i en total summa på 141 kr.  Vilket inte kändes allt för dyrt med tanke på hur mycket jag faktiskt köpte.
Jessica Högberg
2017-08-23 @ 13:56:49
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

så fina fynd du gjort!

Svar: Visst är dem 😍 roligt att det finns så mycket sött och fint till de små. Framför allt när man kan göra så här bra fynd.
yesc.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0