Grillkväll med släkten

 
 
Idag har jag varit iväg och träffat lite släktingar ute på landsbygden. Kul då jag sällan träffar släkten! Där serverades det mat och fika i stora mängder. Det var nätt och jämt att jag fick ner allt som serverades. Då jag har problem med att behålla maten emellanåt kändes det riskabelt att äta hur mycket mat som helst. Att få upp maten är inget jag föredrar då jag avskyr att kräkas. Dock har jag börjat vänja mig sedan jag blev gravid, då det händer lite då och då. Maten som serverades var en grillad kyckling och potatisgrattäng med en massa tillbehör. Maten var otroligt god, och det trevliga sällskapet gjorde det knappast värre.
 
I Östergötland där jag bor har det varit flera varma veckor och det gjorde det extra skönt att komma ut lite på landet. Det är säkert inte bara där jag bor som haft dåligt med regn, men vi har länge väntat på regn. Egentligen ska man inte klaga på vädret men lite mer regn hade inte skadat. Vi svenskar ska då aldriga vara nöjda med vädret. Till min stora förvåning kom det faktiskt ett ösregn innan vi satte oss för att äta. Det uppskattades mycket men då solen kom fram igen blev det snart lika varmt igen. Men det var otroligt skönt att det blev svalare under kvällen då kände jag mig helt plötsligt frusen vilket jag inte gjort på ett tag. Vad anser ni om sommaren som är/varit? har det varit en bra sommar?
 
Tycker att det har varit en mycket trevlig kväll och utsikten ut mot havet är inget att klaga på. Vilken underbar utsikt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0