Författarträff med Emelie Schepp

 
I veckan släppte Norrköpingsförfattaren Emelie Schepp fjärde delen om åklagaren Jana Berzelius. I och med hennes nya boksläpp är Emelie Schepp ute på signeringsturné runt om i landet. På signeringsturnén besöker författaren Norrköping, Motala, Linköping, Mantorp, Enköping, Västerås, Jönköping, Nyköping, Nacka och Hanige.
 
Emelie Schepp signerar böcker enligt nederstående schema
22 augusti: 16-19 ICA Maxi Motala
24 augusti: 13-15 Coop Forum, 16-18 City Gross, Norrköping
24 augusti: 19-20 Akademibokhandeln Domino Norrköping, kundkväll, förbokning krävs
25 augusti: 16-19 ICA Maxi Norrköping
26 augusti: 11-15 ICA Maxi Linköping
30 augusti: 15-17 City Gross Mantorp, 19-20 Akademibokhandeln Linköping kundkväll, förbokning krävs
31 augusti: 15-19 ICA Maxi Enköping
1 september: 12-15 ICA Maxi Erikslund, 16-19, ICA Maxi Hälla Västerås
2 september: 10-12 ICA Maxi 13-15 City Gross Jönköping
7 september: 13-15 Coop Forum, 16-19 ICA Maxi Nyköping
9 september: 10-12 ICA Maxi Nacka, 13-15 ICA Maxi Haninge

 

Har du möjligheten att gå på en författarträff rekomenderar jag det starkt. För att gå på hennes författarträff behöver du vara medlem i akademibokhandeln. Du blir enkelt medlem via deras hemsida eller besöker butiken. Glöm inte bort att anmäla dig till butiken om att du vill gå på träffen då det är ont om platser.

 

Igår kväll var Emelie Schepp och föreläste i Akademibokhandeln i Norrköping city. Jag kunde inte motstå att gå dit för att lyssna och få hennes nya bok signerad. Föreläsningen började med att hon fick besvara lite olika frågor om sina böcker och sin framgång. Huvudpersonen Jana Berzelius föddes genom nyheter om barn som togs till ett annat land och lärdes upp till "legosoldater". Emelie Schepp anser att det är barndomen som formar hur människan blir. I hennes böcker om Jana Berzelius ser man en karaktär som många gånger funderar över vem hon är. I varje del får läsaren reda på mer om huvudpersonens bakgrund som är mörkare än man någonsin kunnat ana. Övriga karaktärer hämtar hon från egna erfarenheter och formar en karaktär av deras egenskaper.

 

Författarens väg till framgång har varit långt ifrån lätt. Genom hennes envishet och starka vilja lyckades hon tillslut att sälja sina böcker. Hon berättar att det är otroligt viktigt att som författare tro på det man skriver. Om du själv inte tror att det du skriver är bra hur ska någon annan då kunna tycka det? 

 

Emelie Schepp är glad över alla som gillar hennes böcker och som sprider dem vidare till fler läsare. Hon avslutar med och berätta att det blir minst två böcker till om Jana Berzelius. I sista delen kommer läsarna få reda på vem karaktären Jana Berzelius erkligen är. Hon säger även att hon redan vet hur hennes bokserie kommer att sluta och det är något jag ser fram emot att få läsa.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0