Filtar för de små

Filtar är något man aldrig kan få för många av, anser jag. Har flera själv och den här gången var det dags för den lilla att få sina egna filtar. Filtarna ovan kommer från Babyland och levererades hem till vår dörr. Filtarna hittar ni här: Vinter & Bloom - Filt Soft Grid Gallerfilt & Liewood Muslinfiltar Rabbit.
 
Soft Grind Gallerfilt är 100% gjord av bomull. Att ha den här filten i sängen eller vagnen gör att ditt barn får den perfekta värmen. Gallermönstret medverkar till att filten får både isolering och andningsfdörmåga, så den inte blir för varm. Storleken på filten är 100 x 75 cm. Låter som en perfekt filt som går att använda under större delen av året. Kan tänka mig att det kommer bli en stor favorit här hemma. Filten finns i flera färger vit, Denim, blå, sand, grön, rosa och grå.  
 
Liewood muslinfiltar rabbit är mjuka filtar som är i 100% ekologisk bomull. Måtten på filtarna är 70x70 cm och är ganska tunna med söta kanin motiv. Om du inte vill ha kaninmotiv på filten kan du istället ha kattmotiv. Båda filtarna är hur söta som helst. Dessutom är det bra att ha både tunna och tjocka filtar då vi har fler än en årstid.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0