Barnmorskebesök sista trimestern #2

Igår var det återbesök hos min ordinarie barnmorska, som tidigare varit sjuk och haft semester. Skönt att ha tillbaka den ordinarie barn då jag tycker att hon är lugn och bra. Den här gången kunde även sambon följa med på besöket vilket var bra då han hade lite frågor till barnmorskan angående de dagarna jag är kvar på sjukhuset efter den lilla har kommit. 
 
Vi hade blivit ditkallade vid 16 tiden och satt och väntade på vår tur. Vid 16 tiden ser jag att min barnmorska går förbi utan att göra någon större reaktion över att jag satt där. Det sitter en kvinna till i väntrummet som fick gå in före mig? Både jag och sambon blev chockade och undrade vad som stod på. Tänkte lite att det kanske hade blivit något fel när en annan barnmorska skulle boka in tiden. Som tur var var det inget långt möte och vi fick snart komma in och börja alla undersökningar. 
 
SF-mått: 30
Blodtryck: 115/80
Hjärtslag: 141 slag / minut
 
Alla värdena såg strålande ut fortfarande och jag ligger enligt kurvan. Enligt barnmorskan behövs inget mer järn för min del men känner att vitaminerna jag äter vill jag fortsätta med och det gick hon med på. Som respons på att folk har sagt att jag knappt har gått upp i vikt under graviditeten så kommenterade även barnmorskan även detta. Hon frågade om jag höll igen med att äta. Sambon svarade att så var inte fallet och sa att jag äter som jag ska. Min noja jag tidigare haft har lugnat ner mig när barnmorskan inte la någon större vikt på att jag inte gått upp så mycket. Hon sa bara att det är nu det kommer smälla till frammåt och magen kommer bli större.
Hon bokade även in fler tider och jag kan fortfarande inte fatta att förlossningen närmar sig med stormsteg. Både jag och sambon väntar med spänning på att den lilla ska komma ut.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0